Έκθεση Ζωγραφικής «Blessed Art 3» του Κωνσταντίνου Κόμπου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

O Δήμος Ηλιούπολης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Έκθεση Ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Κόμπου με τίτλο: «Blessed art 3»

Η έκθεση θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης (Λεωφόρος Ειρήνης 14-16 & Αλκιβιάδου στην πλατεία Φλέμινγκ) από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, καθημερινά 10:00 π.μ. έως 22:00 μ.μ. 

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στις 19:30 μ.μ.

 

Επιμέλεια Έκθεσης: Μαρίνα Γκόντα

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 9969629 & 6909960185.

 

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Κόμπο

Οικονομολόγος και ζωγράφος, γεννημένος στο νησί της Αφροδίτης, με τα τρία μεταπτυχιακά στις οικονομικές επιστήμες στα Πανεπιστήμια της Νέας Υόρκης και Μεγάλης Βρετανίας, ξεκίνησε εκ νέου το ταξίδι του προς τον μαγευτικό κόσμο της ζωγραφικής. Το ταλέντο του άρχισε να διαφαίνεται στην δημοτική εκπαίδευση όπου πρωτοστατούσε σε κάθε μαθητική εκδήλωση τέχνης και με πάντα άριστους βαθμούς επίδοσης. Στην εξατάξια γυμνασιακή εκπαίδευση τον ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι καθηγητές όπου προσπάθησαν να τον πείσουν να ακολουθήσει καριέρα στην τέχνη. Είχε πάντα την επιμέλεια των σκηνικών του σχολείου και συμμετείχε σε πολλές εκδηλώσεις, όπως έργο του προκρίθηκε στη έκθεση του Τόκιο για το παγκόσμιο έτος τροχαίας υπό της αιγίδα της UNESCO.

 

Σε ηλικία 15 ετών βραβεύτηκε στους μαθητικούς/σπουδαστικούς διαγωνισμούς τέχνης έτους εθνικής παλιγγενεσίας 1821 – 1971 με ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΕΧΝΗΣ από τον τότε υπουργό Παιδείας κ. Φρίξο Πετρίδη. Στον στρατό είχε την ευχάριστη εμπειρία να διακοσμήσει τους θαλάμους των νεοσυλλέκτων. Έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, και έργα του βρίσκονται σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές. Διατηρεί ακόμη το βιβλίο επισκεπτών από την τελευταία του (φοιτητική) ομαδική έκθεση στο Πειραιά το 1977. Παρά τις πολύχρονες σπουδές του, η τέχνη πάντα τον αγκάλιαζε και τώρα τον έχει κερδίσει εξ ολοκλήρου. Μέσα στο θεϊκό κόσμο της τέχνης, φιλοδοξεί ο καλλιτέχνης να αφήσει και το δικό του αποτύπωμα και να χαρίσει δημιουργίες που να εμπνέουν τον κόσμο. 

 

Η Τέχνη εμπνέει την Ποίηση: Σε όλα τα έργα είναι γραμμένο, δίπλα τους, ένα μικρό ποίημα του καλλιτέχνη, που σίγουρα εκφράζει τον ευαίσθητο εσωτερικό του κόσμο και είναι εμπνευσμένο από το κάθε συγκεκριμένο έργο. 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x