4 ταινίες Παιδικού Κινηματογράφου σε 4 διαφορετικές πλατείες της πόλης μας

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζει δυναμικά τις προβολές  του παιδικού κινηματογράφου στις πλατείες της πόλης μας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και για όσους θέλουν να νιώσουν παιδιά. 

Ο Παιδικός Κινηματογράφος στις πλατείες της πόλης μας συνεχίζει αυτή την φορά με την προβολή της Ταινίας «Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ»!

Στόχος είναι να αναβιώσουν οι πλατείες της πόλης και να μυηθούν οι μικροί μας φίλοι στην 7η τέχνη του Κινηματογράφου. Για κάθε προβολή έχει επιλεγεί και μία διαφορετική πλατεία για να προβληθεί η ταινία.

Η προβολή της ταινίας ξεκινάει στις 21:00 μ.μ. και θα διαρκέσει 2 ώρες.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο:210 99 70 067

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΠΡΟΒΟΛΗΣ  ΤΑΙΝΙΩΝ 

 

Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

ΤΡΙΤΗ  16/07/2024  ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00 μ.μ. ΕΩΣ 23.00 μ.μ.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ (ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ-ΤΕΡΜΑ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ 206-212)

 

Στη Νέα Υόρκη του 1932 ένας κατά συρροή εμπρηστής αναγκάζει τον Σον Νόλαν, θρυλικό πρώην πυροσβέστη, να επιστρέψει στην ενεργό δράση ως επικεφαλής μιας ομάδας εθελοντών. Μόνο που σ’ αυτή θα παρεισφρήσει και η κόρη του Τζόρτζια, μεταμφιεσμένη σε άντρα.

 

ΓΑΤΟΣ ΣΠΙΡΟΥΝΑΤΟΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/07/2024  ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00 μ.μ. ΕΩΣ 23.00 μ.μ.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ (ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ)

Ο ατρόμητος Παπουτσωμένος Γάτος ανακαλύπτει ότι έχει σπαταλήσει οκτώ από τις ζωές του. Ο Θάνατος, με… σάρκα και οστά, τον ακολουθεί πλέον από κοντά, κι εκείνος ξεκινάει έντρομος ένα επικό ταξίδι για να βρει τη μυθική Τελευταία Επιθυμία και να αποκαταστήσει τις εννέα ζωές του.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x