Σε διαβούλευση ο Νέος Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης από το Δήμαρχο Στάθη Ψυρρόπουλο

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης καλεί σε Δημόσια Διαβούλευση όλους τους δημότες και κατοίκους Ηλιούπολης για να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους για το Νέο Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης. 

Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της Νέας Δημοτικής Αρχής δόθηκε προτεραιότητα στη σύνταξη του Νέου Κανονισμού Καθαριότητας για τη βελτίωση της καθαριότητας της πόλης, τον καθορισμό των αναγκών καθαριότητας και τον επαναπροσδιορισμό καθηκόντων , δικαιωμάτων και υποχρεώσεων τόσο της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Ηλιούπολης, όσο και των δημοτών και κατοίκων. 

Με όχημα έναν Κανονισμό Καθαριότητας που καλύπτει πραγματικές και ουσιαστικές ανάγκες σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης προσκαλεί τους Δημότες και Κατοίκους να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και προτάσεις τους, προκειμένου να εξεταστούν και να ενταχθούν στο σχέδιο Κανονισμού Καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ο Δήμος είναι το Σπίτι μας» και οφείλουμε να το φροντίζουμε με υπευθυνότητα και αγάπη. Όλοι έχουμε λόγο για την Καθαριότητα και μπορούμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση του Σχεδίου Κανονισμού Καθαριότητας μέσα από τη Διαβούλευση αυτή που ενισχύει την Συμμετοχική Δημοκρατία. Η Καθαριότητα είναι μέλημα όλων και μαζί θα μπορέσουμε να ομορφύνουμε την πόλη μας. Όπως περιποιούμαστε το σπίτι μας, με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουμε κάθε γειτονιά του Δήμου μας.

Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων και μέσα από την συνεργασία με τους δημότες και κατοίκους μπορεί να επιτευχθεί ένα καλύτερο αποτέλεσμα.  

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα της πόλης, αναλαμβάνοντας τους τελευταίους μήνες τον συντονισμό και τις αρμοδιότητες του εν λόγω τομέα, ενώ από την πρώτη στιγμή έχει κηρύξει το 2024 ως χρονιά Καθαριότητας για το Δήμο Ηλιούπολης. 

O Σχεδιασμός Νέου Κανονισμού Καθαριότητας κρίθηκε αναγκαίος και κρίσιμος για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ανάγκες και συνθήκες  καθαριότητας που επικρατούν στην πόλη μετά από δεκαέξι χρόνια από την ύπαρξη του παλαιότερου. Δημιουργήθηκε ειδική ομάδα εργασίας σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία Καθαριότητας και ολοκληρώθηκε μέσα σε μία περίοδο 6 μηνών. 

Μπορείτε να δείτε εδώ το σχέδιο Κανονισμού Καθαριότητας και να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας, προσθέτοντας τις προτάσεις και τα σχόλιά σας ή να αποστείλετε σχετικό email με τις παρατηρήσεις σας στο odimoseinaitospitimas@gmail.com έως την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 στις 15:00 μ.μ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x