ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Το Σωματείο «Φαιάκων Ένωση – Ιόνιος Πολιτισμός, Γράμματα και Τέχνες», που εκπροσωπεί τους Κερκυραίους και Επτανήσιους της Αθήνας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης, σας προσκαλεί στην εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του Ιωάννη Καποδίστρια, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00 μ.μ. έως 20:30 μ.μ. στην πλατεία «Ιωάννη Καποδίστρια» (πρώην Αγ. Μαύρας) στην Ηλιούπολη.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν: ο κ. Άρης Σφακιανάκης συγγραφέας – (ομιλητής), η κα Χάρις Συμεωνίδου – ηθοποιός –(αφηγήτρια), μαντολινάτα και χορωδία υπό τον μαέστρο κ. I. Θεοδωρόπουλο με επτανησιακά τραγούδια και το χορευτικό τμήμα της αδελφότητος Κεφαλληνών και Ιθακησίων Πειραιά με χορούς από τα Επτάνησα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με κατάθεση στεφάνου.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

 

Η πρόεδρος
Έφη Μαχιμάρη

 

Η Γραμματέας
Ελένη Δαφνή

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους Ηλιούπολης ότι από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκινούν τα δρομολόγια της γραμμής 2 & 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας, μετά από τη θερινή διακοπή τους. Τα δρομολόγια θα ξεκινούν από την αφετηρία τους στις 7:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., με ενδιάμεσο διάλειμμα ανεφοδιασμού 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. Η πλήρης διαδρομή διαρκεί περίπου πενήντα λεπτά, που εξαρτάται από τις επικρατούσες συνθήκες κυκλοφορίας.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x