Παροχή 5 Υποτροφιών Εκπαίδευσης πλήρους φοίτησης από το CMP Sports School της Ευρωεργασιακής στο Δήμο Ηλιούπολης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Αιτήσεις ενδιαφέροντος έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 !

Το CMP Sports School by Euroergasiaki, το αθλητικό σχολείο που στεγάζεται στο Δήμο Ηλιούπολης, προσφέρει στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης 5 πλήρεις Υποτροφίες Εκπαίδευσης διετούς φοίτησης που αναλύονται ως ακολούθως:

Α) 2 Υποτροφίες σπουδών στην Προπονητική (με επιλογή Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Personal Training.

  1. B) 2 Υποτροφίες σπουδών στην Αθλητική Δημοσιογραφία

Γ) 1 Υποτροφία σπουδών στο Sports Management. 

Οι 5 πλήρεις υποτροφίες Εκπαίδευσης διετούς φοίτησης θα δοθούν σε άτομα που προέρχονται από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ή λόγω αντικειμένου των υποτροφιών (Προπονητική, Αθλητική Δημοσιογραφία, Sports Management) έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία και πορεία στον αθλητισμό.

Παρακαλούμε όπως προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι τα παρακάτω δικαιολογητικά στo Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού – Αθλητισμού –  Νέας Γενιάς και εξυπηρέτησης του Δημότη του Δήμου έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 στις 13:00 μ.μ.. Μετά το πέρας της ως άνω οριζόμενης ημερομηνίας καμία αίτηση δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • Φωτοτυπία Δελτίου ταυτότητας ή άδειας Διαμονής 
  • Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας στην Ηλιούπολη
  • Τελευταίο εκκαθαριστικό εφορίας
  • Αποδεικτικό Αθλητικών Διακρίσεων ή Βεβαίωση Δελτίου Αθλητή που αφορά οποιοδήποτε άθλημα ή έγγραφο που να αποδεικνύει τη σχέση με τον αθλητισμό.

 

Η παρακολούθηση των μαθημάτων αφορά το διδακτικό έτος 2024-2025 και τα μαθήματα θα έχουν έναρξη στις αρχές Νοεμβρίου 2024.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 9970067 ή να αποστείλετε οποιαδήποτε απορία σας στο email: politismos.neagenia@ilioupoli.gr

O Δήμος Ηλιούπολης συγχαίρει μία τόσο σημαντική κίνηση του CMP Sports School της Ευρωεργασιακής που θα δώσει μία σημαντική ευκαιρία σε 5 παιδιά της πόλης μας να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα εντελώς δωρεάν.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας, δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω γενικής συνέλευσης του Σωματείου των Εργαζομένων. Μετά τις 11:00π.μ , τα δρομολόγια θα συνεχίσουν κανονικά.  Από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024 τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα διεξαχθούν σύμφωνα με το κανονικό πρόγραμμα.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x