Διάθεση Θερμαινόμενης Αίθουσας από το Δήμο Ηλιούπολης, όσο επικρατούν οι χαμηλές θερμοκρασίες

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Eνημερώνουμε τους Δημότες & Κατοίκους Ηλιούπολης ότι και τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2024 και όσο επικρατήσουν οι τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, στο Δημοτικό Αναψυκτήριο «Δημήτριος Κιντής»(Ύδρας & Μνησικλέους), θα διατίθεται Θερμαινόμενη Αίθουσα από τις 9:00π.μ έως και τις 10:00μ.μ, για να μπορούν να προστατευθούν από το κρύο και τον παγετό άνθρωποι που στερούνται πρόσβασης ή έχουν επισφαλή πρόσβαση σε επαρκή κατοικία που να πληροί τις αναγκαίες τεχνικές προδιαγραφές, ή κατοικία που δε διαθέτει βασικές υπηρεσίες ύδρευσης και ηλεκτροδότησης.

Στην περίπτωση που συμπολίτες μας διαβιούν στο δρόμο ή σε ακατάλληλα καταλύματα και έχουν ανάγκη να φιλοξενηθούν σε δομές του Δήμου Ηλιούπολης προκειμένου να προστατευθούν από το κρύο πριν από το άνοιγμα της θερμαινόμενης αίθουσας μπορούν να καλέσουν άμεσα τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής στο τηλέφωνο 6974341637 Σε περίπτωση που απαιτηθεί η 24ωρη λειτουργία της αίθουσας ή η διάθεση πρόσθετης αίθουσας, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Στην περίπτωση που κινδυνεύει η ζωή σας από το κρύο και τον παγετό ή παρατηρήσετε ότι βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή κάποιου στο δρόμο καλέστε τα παρακάτω τηλέφωνα Άμεσης Ανάγκης:

Τηλέφωνα Άμεσης Ανάγκης

100 ΕΛ.ΑΣ.
199 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
112 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
166 ΕΚΑΒ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 1) θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων: α) Από την αρχή της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου (πλατεία Καραϊσκάκη - Κανάρια) στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας (άνοδο / κάθοδο), μέχρι τη συμβολή Λεωφόρο Πρωτόπαπα και οδός Πύργου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (άνοδο / κάθοδο), β) Από την Λεωφόρο Ειρήνης (Νησάκι) κατά μήκος αυτής, έως την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως και και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ( άνοδο / κάθοδο ) και γ) Η πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης προς προς αποφυγήν ατυχημάτων. 2) Τροποποίηση των σχετικών δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών (237 και 201) από ώρα 12:30 έως 18:30.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x