ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 18/2/2020, 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Ηλιούπολης, ότι αύριο ΤΡΙΤΗ 18 Φεβρουαρίου 2020 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) συμμετέχει στην πανελλαδική 24ωρη απεργία, κατά της ψήφισης του νέου Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου.

Κατά συνέπεια δημοτικές υπηρεσίες, όπως η Δημοτική Συγκοινωνία, η Φοιτητική Γραμμή, η Υπηρεσία Καθαριότητας, κλπ, δεν θα λειτουργήσουν.

Παρακαλούμε τους κατοίκους της πόλης μας, αφού δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγράμματα αποκομιδής της Υπηρεσίας Καθαριότητας, να αποφύγουν να αποθέσουν σκουπίδια στους κάδους σήμερα Δευτέρα 17/2/2020 και αύριο Τρίτη 18/2/2020, ώστε να μην επιβαρυνθεί το περιβάλλον της πόλης.

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x