ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, συνάντηση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων) κ. Γιώργο Πιτσιλή

με σκοπό την συνεννόηση για σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης συνεργασίας μεταξύ των δύο Υπηρεσιών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ως γνωστόν στο κτίριο του ΟΠΕ στην Μαρίνου Αντύπα 86-88, θα στεγαστεί σύντομα η ΔΟΥ Ηλιούπολης και η Φορολογική & Τελωνειακή Ακαδημία της ΑΑΔΕ.

Στην συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς ΑΑΔΕ ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών υπηρεσιών κ. Ιωάννης Καββαδάς και ο Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού και της Φορολογικής Ακαδημίας κ.Νίκος Βλάχος. Παρόντες επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστας Σεφτελής και ο Επιστημονικός Σύμβουλος του Δημάρχου κ Τάσος Παναγιώταρης.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x