ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Α.Μ Π17/2020»

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης σε συνέχεια της υπ. αριθμ. 314/2020 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής (ΑΔΑ:ΩΕΑΡΩΡΥ-ΙΟ1) με την οποία αποφασίστηκε η προσφυγή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την προμήθεια ειδών για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των εργαζομένων του Δήμου σύμφωνα με το άρθρο 32, §2γ του Ν.4412/16 όπως ισχύει,

προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους έχοντες αντικείμενο σχετικό με την προς ανάθεση προμήθεια να υποβάλλουν έγγραφες προσφορές για την ανάθεση με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της Α.Μ Π17/2020 μελέτης για την «Προμήθεια ειδών για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των εργαζομένων του Δήμου» του Τμήματος Προμηθειών-Αποθηκών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού ποσού είκοσι τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων εξήντα πέντε ευρώ και πενήντα λεπτών (24.565,50 €) συμπ/νου ΦΠΑ (6%),σε βάρος του Κ.Α. 00.6495.0014 του ισχύοντος προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2020.

Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται έως 45 ημέρες από την υπογραφή της.

Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για μια ή περισσότερες ή και για όλες τις ομάδες της προμήθειας, για τη συνολική ωστόσο προκηρυχθείσα ποσότητα κάθε ομάδας, όπως αυτές παρουσιάζονται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό της μελέτης. Προσφορά η οποία θα δίδεται για ορισμένα από τα είδη κάθε ομάδας θα επιφέρει αυτόματα την απόρριψη της προσφοράς που αφορά στην ομάδα αυτή.

Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δήμου Ηλιούπολης, οδός Σοφ. Βενιζέλου 112-114, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού η οποία ορίστηκε σύμφωνα με την υπ. αριθμ.: 317/2020 Απόφαση Ο.Ε. (ΑΔΑ: 6ΑΞΕΩΡΥ-ΔΣΥ)την Τρίτη 29Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ.

Οι φάκελοι των προσφορών υποβάλλονται είτε (α) με κατάθεσή τους στην Επιτροπή Διαγωνισμού την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 και από ώρα 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. είτε (β) με συστημένη επιστολή προς την Πρόεδρο της Επιτροπής Διενέργειας της Διαπραγμάτευσης χωρίς Δημοσίευση κ. Θεοφάνη Μαρίνα και με κατάθεσή τους στο πρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής (Ταχυδρομική διεύθυνση: Σοφ. Βενιζέλου 112-114, 16342) από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 έως την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 (αποκλειστικά έως τις 11:00 π.μ.).

Για την υπογραφή της σύμβασης απαιτείται η παροχή εγγύησης καλής εκτέλεσης, σύμφωνα με το άρθρο 72 παρ. 1 β) του ν. 4412/2016, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε ποσοστό 5% επί της αξίας της σύμβασης, εκτός ΦΠΑ, και κατατίθεται πριν ή κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Η παρούσα πρόσκληση με τα συν/να παραρτήματα είναι διαθέσιμα για ελεύθερη, πλήρη, άμεση & δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση α) στην διεύθυνση (URL): www.promitheus.gov.gr (ΚΗΜΔΗΣ) και β) στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης: www.ilioupoli.gr .

 

Συν/να (Πατήστε εδώ):
Παράρτημα 1Ο: «Όροι της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την Προμήθεια ειδών για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των εργαζομένων του Δήμου»
Παράρτημα 2Ο: Η Α.Μ Π17/2020 μελέτη για την «Προμήθεια ειδών για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των εργαζομένων του Δήμου» του Τμήματος Προμηθειών-Αποθηκών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x