ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α.Μ.:55/2018

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων για την «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών στο Δήμο Ηλιούπολης» Α.Μ. 55/2018 και με κριτήριο κατακύρωσης, εφόσον υπάρχει συμφωνία με τις τεχνικές περιγραφές των ειδών, την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής των ειδών του ενδεικτικού προϋπολογισμού.

Η συνολική αξία της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των τριακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (350.000,00 €) συμπ/νου ΦΠΑ (24%).

Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το πρόγραμμα ‘’ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ’’ του Υπουργείου Εσωτερικών Τμήμα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Διαχείρισης Π.Δ.Ε. ΣΑΕ 055 2017ΣΕ05500010 με ποσό 250.000,00 € με Φ.Π.Α. και το υπόλοιπο ποσό των 100.000,00 € με Φ.Π.Α. θα καλυφθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Ηλιούπολης το έτος 2020.

Η δαπάνη για την εν λόγω σύμβαση βαρύνει την με Κ.Α.: 64.7135.0036 σχετική πίστωση του προϋπολογισμού του Δήμου Ηλιούπολης έτους 2019 με δέσμευση ποσού 250.000,00 € και 100.000,00 € για το 2020.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε τρείς μήνες. Προβλέπεται δικαίωμα χρονικής παράτασης από τη λήξη της σύμβασης, με τους ίδιους όρους της αρχικής (χωρίς υπέρβαση των συμβατικών ποσοτήτων και της συμβατικής αξίας), ύστερα από συμφωνία των συμβαλλομένων μερών.
Ο ανάδοχος υποχρεούται να παραδώσει και να εγκαταστήσει επιτόπου ανά παιδική χαρά, τα συμβατικά είδη εντός τριών μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.
Οι οικονομικοί φορείς υποβάλλουν την προσφορά, τα στοιχεία και δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους στην διαγωνιστική διαδικασία και μέχρι τη σύναψη της ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.: http://www.promitheus.gov.gr

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 15/11/2019 και ώρα 13.00.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr  Ηλεκτρονική Αποσφράγιση του (υπό)φακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής-Τεχνική Προσφορά» την 21/11/2019 και ώρα 13.00.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο των ειδών του προϋπολογισμού των ζητουμένων ειδών.

Προσφορές που υπερβαίνουν το ύψος της προϋπολογισθείσας δαπάνης ή αφορούν μέρος των ειδών ή αφορούν μέρος της ποσότητας αυτών, στην οποία συμμετέχουν οι οικονομικοί φορείς κρίνονται ως απαράδεκτες και απορρίπτονται.

Δεν επιτρέπονται εναλλακτικές προσφορές. Οι προσφορές και τα περιλαμβανόμενα σε αυτές στοιχεία συντάσσονται στην ελληνική γλώσσα ή συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα. Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα 12 μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού. Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην διαδικασία αναφέρονται στους όρους της Διακήρυξης.

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, σε ποσοστό δύο (2%) τοις εκατό επί της προϋπολογισθείσης δαπάνης χωρίς το ΦΠΑ, στο ποσό των 5.645,16 € όπως αναλυτικά αναφέρεται στην Διακήρυξη και την υπ. αρ. 55/2018 Μελέτη.

Κάθε ενδιαφερόμενος, ο οποίος έχει ή είχε συμφέρον να του ανατεθεί η συγκεκριμένη σύμβαση και έχει ή είχε υποστεί ή ενδέχεται να υποστεί ζημία από εκτελεστή πράξη ή παράλειψη της αναθέτουσας αρχής κατά παράβαση της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της εσωτερικής νομοθεσίας, δικαιούται να ασκήσει προδικαστική προσφυγή ενώπιον της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών κατά της σχετικής πράξης ή παράλειψης της αναθέτουσας αρχής, προσδιορίζοντας ειδικώς τις νομικές και πραγματικές αιτιάσεις που δικαιολογούν το αίτημά του. Οι προθεσμίες υποβολής προσφυγής και περαιτέρω πληροφορίες επί της διαδικασίας αναφέρονται αναλυτικά στους όρους της Διακήρυξης.

Προκήρυξη της παρούσας σύμβασης θα αποσταλεί με ηλεκτρονικά μέσα για δημοσίευση στις 7/10/2019 στην Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης με τα Παραρτήματά της καταχωρείται στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ). Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης με τα Παραρτήματά της καταχωρείται ακόμα και στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. : http://www.promitheus.gov.gr , με Συστημικό Αριθμό: 80220.

Η παρούσα περίληψη της Διακήρυξης θα δημοσιευθεί και στον Ελληνικό Τύπο ως εξής:
Σε δύο (2) τοπικές εφημερίδες σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις (Κοινωνική, Ημερήσιος Δημότης).

Η παρούσα περίληψη της Διακήρυξης όπως προβλέπεται στην περίπτωση 16 της παραγράφου 4 του άρθρου 2 του Ν. 3861/2010, αναρτάται στο διαδίκτυο, στον ιστότοπο http://et.diavgeia.gov.gr/  (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ). Επίσης, η Διακήρυξη και τα παραρτήματά της θα καταχωρηθούν στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του Δήμου, στη διεύθυνση (URL): www.ilioupoli.gr .

Η δαπάνη των δημοσιεύσεων στον Ελληνικό Τύπο βαρύνει τον ανάδοχο.

Πληροφορίες παρέχονται από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης (Σοφ. Βενιζέλου 112-114 Τ.Κ. 16342) από τον κ.Βακάλη Χρήστο – Παρμενίωνα στο τηλέφωνο 210 9970000.

Για περισσότερα πατήστε εδώ.

 

Ο Δήμαρχος

 

Γεώργιος Χατζηδάκης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x