ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ – κίνηση» έχουν δημιουργήσει την κοινότητα «Πάρκινσον κίνηση – Ηλιούπολης» η οποία διενεργεί δράσεις σε τοπικό επίπεδο.

Η προσπάθεια για ενημερώση, ευαισθητοποιήση και προωθήση μιας όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένης διαχείρησης της νόσου συνεχίζεται με την ακόλουθη ενημερωτική/συμβουλευτική ομιλία:

«Αντιμετώπιση freezing/παγώματος και των συνεπειών του στους ασθενείς με ν. Parkinson»

Παρασκευή 3/6/2016, ώρα 18:00 στο Δημαρχείο

Η ομιλία θα είναι ανοικτή στα μέλη της κοινότητας «Πάρκινσον κίνηση – Ηλιούπολη» με στόχο την έγκυρη ενημέρωση και την κοινωνικοποίηση. Στις δραστηριότητες μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας, ασθενείς ή φροντιστές αρκεί να γίνουν μέλη της κοινότητας.

Η κοινότητα και η ομάδα είναι πηγές γνώσης και δύναμης. Γίνε δωρεάν μέλος δηλώνοντας συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 – 2224466 (αναφέρατε Δήμο και στοιχεία επικοινωνίας).

 

Με εκτίμηση

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

 

Την ανακοίνωση μπορείτε να την δείτε εδώ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους Ηλιούπολης ότι από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκινούν τα δρομολόγια της γραμμής 2 & 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας, μετά από τη θερινή διακοπή τους. Τα δρομολόγια θα ξεκινούν από την αφετηρία τους στις 7:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., με ενδιάμεσο διάλειμμα ανεφοδιασμού 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. Η πλήρης διαδρομή διαρκεί περίπου πενήντα λεπτά, που εξαρτάται από τις επικρατούσες συνθήκες κυκλοφορίας.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x