ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΣΤΙΣ 29/11/2021, ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  (άρθρο 10 ΦΕΚ 55/τΑ΄/11-3-2020 ΠΝΠ  έγγραφο Υπουργείου Εσωτερικών 18318/13-3-2020, κατεπείγουσες διατάξεις για τη λειτουργία Δήμων και Περιφερειών κατά τη διάρκεια της λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19),

του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης», λόγω του κατεπείγοντος των θεμάτων (άρθρο 67 παρ.5 του Ν.3852/10), α) τις αντικαταστάσεις των μελών του Δ.Σ. β) την κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού εκμίσθωσης κυλικείου του Σχολικού Συγκροτήματος 1ου ΕΠΑΛ, 3ου ΕΚ, ΔΙΕΚ Ηλιούπολης για την έναρξη της λειτουργίας  του και γ) τη δημιουργία νέας τηλεφωνικής γραμμής στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης

που θα πραγματοποιηθεί στις 29/11/2021, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 12.00

με τα εξής θέματα :

 

 

ΘΕΜΑ 1Ο : Αντικαταστάσεις Αντιπροέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.  «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

 

ΘΕΜΑ 2ο : Κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού εκμίσθωσης κυλικείου του Σχολικού Συγκροτήματος 1ου ΕΠΑ.Λ, 3ου ΕΚ, Δ.Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης.

 

ΘΕΜΑ 3Ο : Δημιουργία νέας τηλεφωνικής γραμμής στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης στο γραφείο των καθηγητών.

 

 

Παρακαλούμε να αποστείλετε την ψήφο σας  (ναι, όχι, λευκό, παρών, καθώς και τυχόν απόψεις σας)  επί της εισήγησης των θεμάτων,  μέσω  email  στο sede@ilioupoli.gr  μέχρι την Τρίτη  30 Νοεμβρίου και ώρα 15.00.

Παρακαλώ η απάντησή σας να κοινοποιείται σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x