ΔΙΑΚΗΡYΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Δημόσιο Πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του Κυλικείου του 12ου Δ. Σ. που βρίσκεται Φαναριωτών 8-10, στην Ηλιούπολη.
Οι προσφορές θα κατατίθενται την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 από τις 10:00 π.μ. έως και 12:00 μ.μ. στο γραφείο της Γραμματείας της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο 2ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Ηλιούπολης, Σοφοκλή Βενιζέλου 112- 114.
Ως ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 και ώρα 12:30μ.μ. και ως χώρος διεξαγωγής του διαγωνισμού το Γραφείο της Γραμματείας του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» στον 2ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης.
Όσοι θα παρευρίσκονται στη διαδικασία αποσφράγισης των προσφορών λαμβάνουν γνώση όλων των στοιχείων και των προσφορών όσων συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Προσφορές που υποβάλλονται στην Επιτροπή μετά την έναρξη της διαδικασίας αποσφράγισης δεν αποσφραγίζονται, αλλά παραδίδονται στους ενδιαφερόμενους ως εκπρόθεσμες.
Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές και σε περίπτωση υποβολής τους απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

 

   H  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟ 12ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚOY ΣΧΟΛΕΙOY

2. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

3. ΥΠ_ ΔΗΛΩΣΗ_ΑΠΟΔΟΧΗΣ_ΟΡΩΝ

4. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ_ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x