Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε σας, παιδιά της πόλης μας, αγόρια και κορίτσια, που περάσατε στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στη ζωή σας και εύχομαι να το συμπληρώσετε με γνώση και όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα σας βοηθήσουν στον επόμενο στόχο σας, στην επαγγελματική σας αποκατάσταση, αλλά και με συναισθήματα και εμπειρίες, στην πορεία σας ως ενεργοί πολίτες της κοινωνίας.

Ακόμα ένα μεγάλο μπράβο αξίζετε εσείς, νέοι και νέες, για τον αγώνα που δώσατε, χωρίς να τα καταφέρατε προς το παρόν.
Χωρίς στεναχώρια, αλλά με πείσμα, επιμονή και αισιοδοξία, συνεχίστε την προσπάθειά σας και οι κόποι σας θα αποδώσουν, στην επόμενη ευκαιρία.

Συγχαρητήρια ακόμη αξίζουν οι γονείς και οι καθηγητές, που σας στήριξαν και πάντα θα σας στηρίζουν, σε όλες τις αγωνίες και τους αγώνες σας.

Εύχομαι σε όλους ένα καλό καλοκαίρι, με ξεκούραση και ψυχαγωγία και μια καλή νέα αρχή στο ταξίδι της ζωής που συνεχίζεται!

Η πόλη μας και εγώ προσωπικά, θα είμαστε δίπλα σας, στηρίζοντας και παρακινώντας σας, έχοντας ανάγκη τις ιδέες και τη γνώση σας, για ένα καλύτερο Αύριο!

29 Iουλίου 2022

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x