ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ (Where the crawdads sing) της Ολίβια Νιούμαν (ΗΠΑ, 2022, έγχρωμη, 125΄)

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Στο Δημοτικό κινηματογράφο Ηλιούπολης “Μελίνα Μερκούρη”

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/9/2022 έως ΤΡΙΤΗ 13/9/2022

Ώρες προβολής: Σ & Κ 20:30 & 22:45, Δ & Τ 22:30

Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου, βασισμένη στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα, που αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε από τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωση στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για την «Πιτσιρίκα του Βάλτου» στοίχειωναν το Μπάρκλι Κόουβ, απομονώνοντας την ευαίσθητη κι έξυπνη Κάια από την κοινότητά της. Δύο νεαροί, όμως, από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της και η Κάια ανοίγεται σε μια νέα ζωή. Όταν, ωστόσο, ο ένας από τους δύο βρεθεί νεκρός, η κοινωνία την βαφτίζει ως κύρια ύποπτη…

Πρωταγωνιστούν: Ντέιζι Εντγκαρ – Τζόουνς, Τέιλορ Τζον Σμιθ, Χάρις Ντίκινσον κ.ά.

Ηλεκτρονική προπώληση: Viva.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ταμείο του Θερινού Δημοτικού Kινηματογράφου (Λεωφ. Ειρήνης 50), στο τηλ. 210 9937870.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x