Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης παρευρέθηκε σήμερα σε Αγιασμούς σχολείων της πόλης μας

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με μεγάλη μου χαρά, παραβρέθηκα σήμερα σε Αγιασμούς σχολείων της πόλης μας, αντικρύζοντας τα παιδιά και ιδιαίτερα τα «πρωτάκια», τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, μετά από τους περιορισμούς των 2 προηγούμενων χρόνων.

Ξεκινήσαμε από το 1ο Δημοτικό, με δήλωσή μου σε δημοσιογράφο του «ΑΝΤ1-TV» για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, που στη συνέχεια συνομίλησε με την διευθύντρια και παιδιά του σχολείου.

Συνεχίσαμε στο Εκπαιδευτήριο «Θεομήτωρ», μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών – Δόμησης, Κώστα Σεφτελή.

Του Αγιασμού προέστη ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος μετέφερε μήνυμα και τις ευχές του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου Β΄.

Παρέστη και η Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας (Β3) του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Τόνια Αντωνίου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκα τα δύο σχολεία στα οποία ήμουν και εγώ μαθητής και με συνδέουν ιδιαίτερες σχέσεις, πρώτα το 2ο Γυμνάσιο στην περιοχή των Αστυνομικών και αμέσως μετά το 3ο Λύκειο, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Απορριμμάτων – Ανακύκλωσης, Αποστόλη Στασινόπουλο.

Η σημερινή μέρα ολοκληρώθηκε στο ΕΠΑΛ της πόλης μας, με την παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιάννη Αντζινά, της νέας προέδρου της Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ιωάννας Σκλαβενίτη και της Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Μαρίας Κουρή.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους, να έχουμε μια κανονική και παραγωγική σχολική χρονιά!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x