ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Κ.Α.Π.Η.)

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας ενημερώνουμε ότι, βάσει του Φ.Ε.Κ 4337/18.09.2021 Τεύχος B’ ορίζεται από 4 Οκτ 2021 , η επαναλειτουργία των δημοτικών Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) με τη συμμετοχή μόνο ωφελούμενων και εργαζομένων οι οποίοι :

α) είτε έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10, στον υπεύθυνο που ορίζεται από την εκάστοτε δομή,

β) είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10.

Επιπλέον, ορίζεται υπεύθυνος προαγωγής εμβολιασμού σε κάθε δομή και τηρείται αρχείο καταγραφής ωφελούμενων ανά ημέρα, τηρουμένων των ισχυόντων κανόνων προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η προσέλευση θα γίνεται αυστηρά και μόνο κατόπιν ραντεβού, με την τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων και για την παροχή  των κάτωθι προβλεπόμενων υπηρεσιών:

  • Κοινωνική Υπηρεσία
  • Ιατρείο
  • Φυσικοθεραπεία

Δεν επιτρέπεται η προσέλευση για λόγους ψυχαγωγίας ή για άσκηση κοινωνικής δραστηριότητας.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΤΡΟΥ
Α΄ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΤΡΙΤΗ 12.30-13.30
Β΄ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12.30-13.30
Γ΄ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΠΕΜΠΤΗ 12.30-13.30

                       

                       

Ο Πρόεδρος

 

Ντέτσικας Κωνσταντίνο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x