Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο camp

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με μια μεγάλη γιορτή ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 το Χριστουγεννιάτικο camp του Δήμου Ηλιούπολης, που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Λ. Ειρήνης και Παπαμαύρου), παρουσία γονέων και του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη.

Για δύο εβδομάδες, το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία «With Bibi», προσέφερε στα παιδιά άφθονο γέλιο, χορό, μουσική, παιχνίδι, ζωγραφική, άθληση και όμορφες στιγμές.

Τα παιδιά που συμμετείχαν, ηλικίας 4 έως 11 ετών, το μεσημέρι της Πέμπτης 5/1 μια θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από διάσημες παιδικές ταινίες και animation με μουσική χορό τα οποία και παρουσίασαν στους γονείς και φίλους τους, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης και η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Ηλιούπολης κ. Ιωάννα Σκλαβενίτη, οι οποίοι στο τέλος της παράστασης προσέφεραν δώρα στα παιδιά που συμμετείχαν.

Ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους, για την οργάνωση, την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία σας. Τα χαμόγελα των παιδιών, μας δικαιώνουν απόλυτα. Είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς τους μεγάλους. Γι’ αυτό το λόγο θα επιδιώξουμε να συνεχιστεί και του χρόνου, με νέες πρόσθετες δραστηριότητες, για να συνεχίσουν τα παιδιά μας να χαμογελούν. Του χρόνου εύχομαι και ελπίζω να είναι ακόμα μεγαλύτερη η συμμετοχή. Καλή χρονιά με υγεία!».

Η κ. Βίκυ Κουμούτσου, θεατρολόγος – φιλόλογος, που ηγείται της «With Bibi» αφού ευχαρίστησε αρχικά τον δήμαρχο κ. Χατζηδάκη «για την άψογη συνεργασία», δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους γονείς για την εμπιστοσύνη. «Προσπαθήσαμε με όλη μας την ψυχή να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά», ανέφερε η ίδια.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x