Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Δήμο Ηλιούπολης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους εργαζόμενους έκοψε το μεσημέρι της Τρίτης, 31 Ιανουαρίου 2023, ο Δήμος Ηλιούπολης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσα σε ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, παρουσία του δήμαρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, του γενικού γραμματέα, των αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας Μιχαήλ Γιαννάτος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιούπολης και ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Σεραφείμ – Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, ενώ ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και οικογενειακή ευημερία, ευχαρίστησε τους εργαζομένους για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν, συνεισφέροντας καταλυτικά στο έργο που επιτελείται. Ειδικότερα, τόνισε: «Χαίρομαι που είστε, σχεδόν, όλοι παρόντες εδώ σήμερα. Ξέρετε πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πόσο σημαντική είναι η δικιά σας παρουσία, πολύ περισσότερο δε όταν ένας Δήμος καλείται μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση -και οικονομικής κρίσης και ακρίβειας- και με την πανδημία του κορωνοϊού για περίπου 2,5 χρόνια, να συμβάλλει και να βοηθήσει τους συνδημότες. Και νομίζω ότι ο Δήμος μας βγήκε νικητής από αυτές τις δοκιμασίες. Ήμασταν δίπλα σε κάθε συνάνθρωπο που είχε ανάγκη. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας αυτά τα δύσκολα χρόνια που έχουμε περάσει όλοι μαζί».

«Το 2023 να είναι η χρονιά των ανθρώπων που προσλήφθηκαν με τις συμβάσεις covid και που ελπίζουμε και αγωνιζόμαστε να γίνουν μόνιμοι υπάλληλοι στο Δήμο», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των εργαζομένων. «Το ίδιο ελπίζω και για τους συμβασιούχους που ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία των 55-67, να παραταθούν οι συμβάσεις τους», είπε, προσθέτοντας ότι «όλοι οι δήμαρχοι προσπαθούμε και πιέζουμε για μόνιμο προσωπικό, που τόσο ανάγκη έχουν οι Δήμοι».

«Σας ευχαριστώ και πάλι, και να ξέρετε ότι όλη η Δημοτική Αρχή και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο είναι κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε, να στηρίξει όλα τα αιτήματά σας γιατί κυρίως έχουν να κάνουν με την αξιοπρέπεια, τον μισθό σας και για τη μονιμότητά σας. Να είστε καλά!», σημείωσε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

Το κομμάτι από την πίτα που έκοψε ο κ. Χατζηδάκης το αφιέρωσε σε όλους τους εργαζόμενους.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Βιδάλη, ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου για τη συνεργασία και την προσφορά του, με γνώμονα πάντοτε το όφελος των δημοτών.

«Καλή χρονιά σε εσάς και τις οικογένειές σας. Θα ήθελα να πω ότι όλοι μαζί –κι εμείς ως Διοίκηση και εσείς ως εργαζόμενοι- πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη. Αιχμή του δόρατος σε κάθε Δήμο είναι οι εργαζόμενοι. Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε προς όφελος των δημοτών και να έχουμε ένα υγιές και χαρούμενο 2023», είπε ο κ. Βιδάλης.

Ευχές για το 2023 έδωσαν, επίσης, ο γενικός γραμματέας Χρήστος Σωτηρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αντζινάς, Κώστας Σεφτελής, Γιάννης Πούλος, Αποστόλης Στασινόπουλος, Παναγιώτης Κόκλας, Χριστίνα Σερέτη και Φώτης Χρυσουλάκης, ο πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Κώστας Καλούδης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» κ. Στάθης Ψυρρόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η πόλη που θέλω» κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Καρανδρέας, Iωάννης Γρηγορέας, Κώστας Παπαδόπουλος και Χρήστος Καλαρρύτης, εκπρόσωποι εργαζομένων κ.ά.
Η εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο μπουφέ, πολλά χαμόγελα, ενώ παράλληλα κληρώθηκαν πλούσια δώρα για τους εργαζομένους.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x