Με επιτυχία η 1η Πανελλήνια Επίδειξη Υδατοσφαίρισης (πόλο) ΑμεΑ στην Ηλιούπολη

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Γ. Χατζηδάκης: «Να περάσουμε από την αναγνώριση της αναπηρίας, στην υπέρβαση των διακρίσεων»

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 η 1η Πανελλήνια Επίδειξη Υδατοσφαίρισης (πόλο) ΑμεΑ που συνδιοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης (ΓΣΗ), ο Σύλλογος Προσαρμοσμένης Άσκησης και Αναψυχής «Κινητικό Εργαστήρι» και ο Επιστημονικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων Victor Artant – Σωματείο Γονέων ΑμεΑ ΝΙΚΗ, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος έδωσε το παρών, δήλωσε: «Παρά ότι ο καιρός μας τα χάλασε λίγο, ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Ουσιαστικά είναι η 1η Πανελλήνια Επίδειξη Υδατοσφαίρισης ΑμεΑ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, τον Σύλλογο Προσαρμοσμένης Άσκησης και Αναψυχής «Κινητικό Εργαστήριο» και τον Επιστημονικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων – Victor Artant – Σωματείο Γονέων ΑμεΑ-ΝΙΚΗ. Eίναι μια εκδήλωση που δίνει το μήνυμα ότι πρέπει ο κόσμος του αθλητισμού να αγκαλιάσει τα άτομα με αναπηρία. Είναι η αρχή, πιστεύω, ώστε να γίνουν αντίστοιχες εκδηλώσεις, να γίνει ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης».

«Αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να στηρίξουμε ως Δημοτική Αρχή στέλνοντας το μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να περάσουμε από την αναγνώριση της αναπηρίας, στην υπέρβαση των διακρίσεων», προσέθεσε ο κ. Χατζηδάκης.

02 (1)
03 (1)

Προηγούμενο
Επόμενο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x