Εορτασμός της Μέρας της Μητέρας στο Πάρκο Ναυαρίνου

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με πολύ ενθουσιασμό κι αγάπη γιορτάστηκε η Μέρα της Μητέρας στο Πάρκο Ναυαρίνου αφού βρέθηκαν κοντά μας περισσότερα από 1000 άτομα! Μητέρες, παιδιά, γιαγιάδες αλλά και μπαμπάδες πήραν μέρος στις δράσεις που οργανώθηκαν χορεύοντας, παίζοντας και απολαμβάνοντας τη θαυμάσια ημέρα που μας χάρισε ο καιρός!

Οι μικροί μας χορευτές παρουσίασαν μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς αλλά χόρεψαν και στα τραγούδια που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Η ευαγγελιστρια με εξαιρετική ενέργεια! Βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο συμβολικά επτά μητέρες των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ για τον δικό τους ξεχωριστό αγώνα.

Τα παιδιά άκουσαν παραμύθι για τη μητέρα, έφτιαξαν τις δικές τους καρδιές με πλαστελίνη και μάζεψαν τις χρωματιστές καρδιές με τις αξίες που πρέπει να έχουμε στη ζωή μας απο τον φυσικό λαβύρινθο.

Εμαθαν σκάκι από τους ανθρώπους του σκακιστικου ομίλου και ετοίμασαν πεντανοστιμα τρουφάκια με τη βοήθεια του Σώματος Ελλήνων Οδηγών.

Θαυμασαν τις εξαιρετικές βραβευμένες μακέτες ρομποτικής του 20ου δημοτικού Ηλιούπολης και ζωγράφισαν καρδιές στα πρόσωπά τους!

Απόλαυσαν φρέσκα φρούτα και ενημερώθηκαν για την επερχόμενη ομιλία για την έξυπνη διατροφή.

Διακόσμησαν τα γλαστράκια που προσέφεραν ως δώρο στις μαμάδες τους με χρωματιστές κορδέλες και αυτοκολλητα με τις δικές τους ευχές ενώ έβαψαν την πανέμορφη γλάστρα ποδήλατο και φύτεψαν γύρω της λουλούδια που θα θυμίζουν σε όλους μας αυτή την εξαιρετική μέρα που ζήσαμε!

Χρόνια πολλά στις μαμάδες, χρόνια πολλά στην αγάπη!!

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x