Συγκέντρωση Ειδών Πρώτης Ανάγκης για τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Λόγω του πένθους στο οποίο έχει βυθιστεί η χώρα, η Παράταξή μας ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ δε θα παραστεί σε καμία κοινωνική εκδήλωση ενώ έχει ήδη ακυρώσει τις προγραμματισμένες της εκδηλώσεις για το επόμενο τριήμερο.

Συνάνθρωποί μας βιώνουν τον πόνο από την απώλεια ανθρώπινων ζωών, επιχειρήσεων, κατοικιών, των κόπων μιας ζωής. Η καταστροφή είναι βιβλική και είναι ανάγκη περισσότερο από ποτέ να δείξουμε την ευαισθησία μας και να πράξουμε το αυτονόητο για ανθρώπους που δεν έχουν τα απαραίτητα (νερό, τροφή, γάλα για τα παιδιά τους). Ακόμη κι αυτήν τη στιγμή, βρίσκονται εγκλωβισμένες οικογένειες με μωρά παιδιά πάνω σε στέγες και ταράτσες περιμένοντας να διασωθούν.

 Ως παράταξη δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς. Συγκεντρώνουμε από σήμερα Παρασκευή 8/9/2023, τα παρακάτω είδη:

  • Συσκευασμένα Τρόφιμα Μακράς Διαρκείας έτοιμα προς κατανάλωση (Κονσέρβες, Μπάρες, Δημητριακά, Γάλα, Μπισκότα, Χυμούς, Βρεφικές Κρέμες κλπ)
  • Εμφιαλωμένα νερά
  • Είδη προσωπικής υγιεινής
  • Καθαριστικά

Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να φέρνουν τα είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία μας, Σοφ. Βενιζέλου 93, από σήμερα καθημερινά 18:00 – 21:00.

Τα είδη πρώτης ανάγκης θα παραδοθούν στη Humanity Greece για να  πάνε στοχευμένα σε οικογένειες  στις πληγείσες περιοχές.

*φωτογραφία από το ALT.gr

Ο Πρόεδρος

Η Γραμματέας

Στάθης Ψυρρόπουλος

Έλενα Καπίρη

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x