ΤΕΛΕΤΕΣ ΛΗΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

O Πρόεδρος το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. έχουν την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν στις τελετές λήξης των προγραμμάτων 2016-2017.

Συγκεκριμένα :

Το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης θα διεξαχθούν οι κολυμβητικές επιδείξεις μεγάλης πισίνας (Τμήματα εκμάθησης παιδιών – Θεραπευτική κολύμβηση – Aqua aerobic και Συγχρονισμένη Κολύμβηση)
Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 10.00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης θα διεξαχθούν οι κολυμβητικές επιδείξεις μικρής πισίνας (Τμήματα εκμάθησης παιδιών – Θεραπευτική κολύμβηση και Baby swimming)
Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ” θα διεξαχθεί η παράσταση γυμναστικής – χορού και μουσικής (Παιδική Χορωδία – Φωνητικό Σύνολο – Λαϊκό Σύνολο – Μπαλέτο Παιδικό – Μπαλέτο Εφηβικό – Μοντέρνοι Χοροί Παιδικό – Μοντέρνοι Χοροί Εφηβικό – Cheer leading – Λάτιν Εφηβικό – Οριεντάλ – Αεροβική – Πιλάτες – Παραδοσιακοί Χοροί Ενηλικών)

 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x