Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης”, που θα πραγματοποιηθεί στις 05/2/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης», που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στην αίθουσα «Κώστας Κονδύλης» του Δημαρχιακού Μεγάρου, (Σοφ. Βενιζέλου αριθ. 114) με θέματα ημερήσιας διάταξης : 

Θέμα 1ο : Συγκρότηση σε Σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης».

Θέμα 2ο : Νομιμοποίηση και εξουσιοδότηση εκπροσώπου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης”  προς Τράπεζες, Δ.Ο.Υ., Δικαστικές Αρχές και λοιπούς Δημόσιους Φορείς, Νομικά και Φυσικά πρόσωπα.

Θέμα 3ο : Δημιουργία e-banking και ορισμός της Προέδρου ως ειδικού εκπροσώπου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έναντι της τράπεζας «EUROBANK Α.Ε.» 

Θέμα 4ο  :   Δημιουργία  e-banking   και ορισμός   της   Προέδρου  ως  ειδικού  εκπροσώπου  της  Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έναντι της τράπεζας «ΠΕΙΡΑΙΩΣ». 

Θέμα 5ο : Ορισμός μελών του Δ.Σ. (τακτικού και αναπληρωματικού) που θα τελούν χρέη γραμματέως στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 6ο : Αποδοχή επιχορήγησης (Δ΄ΚΑΤΑΝΟΜΗ) μέσω ΚΑΠ  έτους 2023 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης.

Θέμα 7ο : Παραχωρήσεις σχολικών χώρων για αθλητικούς και πολιτιστικούς σκοπούς σε φορείς του Δήμου.

 

Η Πρόεδρος

Αναστασία Μπογιώκα

 

Κοινοποίηση για να λάβουν γνώση και να παραστούν :

  1. Δήμαρχο
  2. Αντιδήμαρχο Παιδείας

 

            

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x