Επαναλειτουργεί η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια και ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου και του αρμόδιου προσωπικού της Υπηρεσίας Καθαριότητας, από αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 επαναλειτουργεί  η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας που αφορά στην Κάτω Ηλιούπολη.

Τα οχήματα της γραμμής θα ξεκινούν στις 7 το πρωί και θα σταματούν στη 1 μ.μ. με μια ώρα διακοπή στις 10:00 -11:00 π.μ στην ακόλουθη διαδρομή.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: ΝΥΜΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΥΝΤΟΣ
ΚΥΠΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ – ΠΛ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ – Λ. ΣΟΦ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΠΥΡΩΝΟΣ (ΜΕΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) – ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ – Λ. ΣΟΦ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΗΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΛ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ (ΙΚΑ) – ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ – Λ. ΣΟΦ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ – ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ – ΝΕΥΤΩΝΟΣ – ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

Η πλήρης ολοκλήρωση της διαδρομής έχει υπολογιστεί περίπου στα πενήντα λεπτά όμως ο χρόνος εξαρτάται από τον κυκλοφοριακό φόρτο.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x