Πρόσκληση ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27 Αυγούστου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω Live Streaming στο παρακάτω link

https://www.youtube.com/channel/UCRFkXzsLpIiyK-qHlbTAWTw/live

https://www.instagram.com/p/Ct68MP7NGBy/

Σας προσκαλούμε στην 4η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, στις 27 Αυγούστου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 που θα πραγματοποιηθεί στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του  Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφ. Βενιζέλου αριθ. 114), σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα και τις διατάξεις του άρθρου 67Α παρ.1 ν. 3852/2010 όπως προστέθηκε από  το άρθρο 7 του ν. 5056/2023 και με τα κάτωθι θέματα τα οποία υποβλήθηκαν μέσα στην προβλεπόμενη  προθεσμία:  

  1. Ενημέρωση σχετικά με τις οφειλές φυσικού αερίου στα σχολεία της πόλης (ρυθμίσεις οφειλών από τις δύο σχολικές επιτροπές) (Γ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ)
  2. Ενημέρωση για τις προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις αλλαγές στην κάθετη και οριζόντια σήμανση της διασταύρωσης των Λεωφόρων Ηρώων Πολυτεχνείου & Παύλου Πεντάρη που προβλέπει η εκπονηθείσα μελέτη, καθώς και η πορεία υλοποίησής της από την Περιφέρεια Αττικής (Κ.ΣΕΦΤΕΛΗΣ) 
  3. Λήψη πρόσθετων μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό των συνεπειών από τις έντονες βροχοπτώσεις και τα πλημμυρικά φαινόμενα (εργασίες συγκράτησης πρανών, αναγκαιότητα που έχει προκύψει για τοποθέτηση αλεξικέραυνων κλπ.) (Ι.ΑΝΤΖΙΝΑΣ)
  4. Ενημέρωση για τον προγραμματισμό και την εξέλιξη των εργασιών συντήρησης και εξοπλισμού των  σχολικών μονάδων, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς (κλιματιστικά, μονώσεις,  αντικατάσταση λαμπτήρων, σχολικοί φύλακες, καθαρίστριες….) (Χ.ΣΕΡΕΤΗ)
  1. Εργασίες που έχουν υλοποιηθεί στα σχολεία σύμφωνα με την προαναγγελία των τεχνικών υπηρεσιών, ενόψει της λειτουργίας τους τον Σεπτέμβριο (Ζ.ΚΟΥΛΙΑ)
  2. Νέος Οικοδομικός Κανονισμός & “πολεοδομικά κίνητρα”: Παροχή εξηγήσεων για την ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής στη λήψη μέτρων για αναστολή έκδοσης αδειών που κάνουν χρήση των εν λόγω “πολεοδομικών ευεργετημάτων”, με απόρροια την επιδείνωση των οικιστικών και περιβαλλοντικών  συνθηκών στην Ηλιούπολη (Θ.ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ) 

Σας γνωρίζουμε ότι, κατά την ειδική αυτή συνεδρίαση: 

α) απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος, 

β) δεν λαμβάνονται αποφάσεις, 

γ) για την έναρξη και διεξαγωγή της δεν είναι απαραίτητο να συντρέχει η απαιτούμενη απαρτία, όπως  αυτή προσδιορίζεται στην παρ. 10 του άρθρου άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ 

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ: 

Γραμματείς Δημοτικού Συμβουλίου Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ: 

  1. Γενικός Γραμματέας του Δήμου 
  2. Διευθυντές του Δήμου Κορμά-Γκουτζιάνα Δήμητρα 3. Νομική Υπηρεσία 
  3. Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δ.Η.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x