ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα Εγκαίνια του Νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Ηλιούπολης επί της οδού Αριστογείτονος 1-3 & Λ. Ειρήνης 18, την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2024 στις 18:30.

Λίγα λόγια για το Νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ευρωπαϊκών προδιαγραφών:

Η Νέα Δημοτική Αρχή, πιστή στις δεσμεύσεις της, έθεσε σε λειτουργία το Νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ηλιούπολης τον Σεπτέμβριο του 2024, όπως είχε εξαγγείλει προεκλογικά. 

O Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Ηλιούπολη αποτελεί έναν Βρεφονηπιακό-πρότυπο με τις καλύτερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές που δημιουργήθηκε με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Παρά τη δυσχερή οικονομική κατάσταση του Δήμου Ηλιούπολης, με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και την αναζήτηση πρόσθετων πόρων ολοκληρώθηκε το εμβληματικό αυτό έργο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά οικογενειών της Ηλιούπολης.

Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος δήλωσε: «Ένα εμβληματικό έργο ολοκληρώθηκε μετά από 13 χρόνια με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και είμαι περήφανος, γιατί ξεπεράσαμε ως Νέα Δημοτική Αρχή εμπόδια που φαίνονταν ανυπέρβλητα. Κοιτάξαμε από την πρώτη στιγμή την ουσία και αναλάβαμε την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τόσων οικογενειών. Τελικά αποδεικνύουμε ότι, όταν θέλουμε, μπορούμε. Τα έργα θα συνεχιστούν για να παραδοθούν στους Ηλιουπολίτες. Σε αυτούς ανήκουν!»

Άλλο ένα σημαντικό έργο ολοκληρώθηκε για να επιβεβαιώσει ότι ο Δήμος Ηλιούπολης μπορεί να αποτελεί έναν Δήμο-πρότυπο πανελλαδικά και έχει σαφή προσανατολισμό στην ενίσχυση της προσχολικής εκπαίδευσης, την καλλιέργεια παιδείας για τις επόμενες γενιές και την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών όσο το δυνατόν περισσότερων οικογενειών της Ηλιούπολης.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους Ηλιούπολης ότι από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκινούν τα δρομολόγια της γραμμής 2 & 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας, μετά από τη θερινή διακοπή τους. Τα δρομολόγια θα ξεκινούν από την αφετηρία τους στις 7:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., με ενδιάμεσο διάλειμμα ανεφοδιασμού 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. Η πλήρης διαδρομή διαρκεί περίπου πενήντα λεπτά, που εξαρτάται από τις επικρατούσες συνθήκες κυκλοφορίας.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x