Η Τέχνη στο πέρασμα του χρόνου» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Α’ κύκλου, ξεκίνησε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου κι ο Β’ κύκλος σεμιναρίων, με θέμα «Η Τέχνη στο Πέρασμα του Χρόνου», με την εικαστικό Μαρίνα Δαγδηλέλη. 

Με τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού, γίνονται σχόλια πάνω σε συγκεκριμένα έργα τέχνης, για την κατανόηση της εκάστοτε εποχής και πραγματοποιείται αισθητική ανάλυση των έργων που προβάλλονται, ώστε οι συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με διάφορα κινήματα και σχολές.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Β’ κύκλου, παρουσιάζονται διάφορα καλλιτεχνικά ρεύματα όπως του Ρεαλισμού, του Ιμπρεσιονισμού, του Φοβισμού, του Κυβισμού, του Εξπρεσιονισμού κ.ά.

Νέοι κύκλοι σεμιναρίων Ιστορίας της Τέχνης θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2025.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας, δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω γενικής συνέλευσης του Σωματείου των Εργαζομένων. Μετά τις 11:00π.μ , τα δρομολόγια θα συνεχίσουν κανονικά.  Από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024 τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα διεξαχθούν σύμφωνα με το κανονικό πρόγραμμα.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x