Η καθιερωμένη γιορτή των λουλουδιών και πάλι στο Δήμο Ηλιούπολης από 18 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2024

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Η καθιερωμένη γιορτή των λουλουδιών που αγάπησαν οι Δημότες και οι κάτοικοι του Δήμου Ηλιούπολης αλλά και όσοι επισκέπτονται την πόλη μας, θα διαρκέσει από τις 18 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2024 και αποτελεί πλέον θεσμό για την Ηλιούπολη.

 

Όσοι επισκέπτονται την έκθεση λουλουδιών που θα λάβει χώρα στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως), θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολυάριθμα είδη λουλουδιών και να προμηθευτούν λουλούδια που ταιριάζουν στο χώρο τους, αλλά και να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις γύρω από τον όμορφο κόσμο των λουλουδιών. όπου φυτωριούχοι και ανθοπωλεία, θα παρουσιάσουν τις πιο όμορφες δημιουργίες τους.

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης των λουλουδιών θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 μ.μ.

 

Με την διοργάνωση μιας τέτοιας σημαντικής έκθεσης στο Δήμο μας, θα έχουν την ευκαιρία παιδιά όλων των ηλικιών να έρθουν σε επαφή με τα λουλούδια και να καλλιεργήσουν μια διαφορετική κουλτούρα που θα ενισχύσει την αειφορία για τις επόμενες γενιές.

 

Ελάτε να απολαύσετε την ομορφιά των λουλουδιών και να συμβάλλετε σε ένα πιο πράσινο μέλλον!

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας, δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω γενικής συνέλευσης του Σωματείου των Εργαζομένων. Μετά τις 11:00π.μ , τα δρομολόγια θα συνεχίσουν κανονικά.  Από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024 τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα διεξαχθούν σύμφωνα με το κανονικό πρόγραμμα.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x