Ο Δήμος Ηλιούπολης δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συγγενείς των 57 θυμάτων και τους επιζήσαντες του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Δήμος Ηλιούπολης δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συγγενείς των 57 θυμάτων και τους επιζήσαντες του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Δηλώνουμε ως Δήμος Ηλιούπολης την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συγγενείς των 57 θυμάτων και τους επιζήσαντες του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και δίνουμε το «παρών» προκειμένου να απονεμηθεί δικαιοσύνη και να σταλεί ένα μήνυμα για να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία που στέρησε άδικα τόσες ζωές. 

Η 28η Φεβρουαρίου θα είναι πάντα μία μαύρη μέρα για όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως και είναι σημαντική η παρουσία των εργαζομένων, δημοτών και κατοίκων στη συγκέντρωση προς τιμήν της μνήμης των θυμάτων της τραγωδίας.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 1) θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων: α) Από την αρχή της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου (πλατεία Καραϊσκάκη - Κανάρια) στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας (άνοδο / κάθοδο), μέχρι τη συμβολή Λεωφόρο Πρωτόπαπα και οδός Πύργου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (άνοδο / κάθοδο), β) Από την Λεωφόρο Ειρήνης (Νησάκι) κατά μήκος αυτής, έως την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως και και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ( άνοδο / κάθοδο ) και γ) Η πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης προς προς αποφυγήν ατυχημάτων. 2) Τροποποίηση των σχετικών δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών (237 και 201) από ώρα 12:30 έως 18:30.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x