ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Β’ Παραρτήματος Παιδικού Σταθμού του Δήμου Ηλιούπολης στην οδό Χίου, χωρητικότητας 40 θέσεων με σύγχρονες προδιαγραφές.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ. Αλέκο Κοντονίκα και τις Υπηρεσίες του Δήμου που μέσα σε 8 μήνες υπερπήδησαν όλα τα εμπόδια, ανακοίνωσε ότι είναι θέμα ημερών για να ξεκινήσουν οι εργασίες του Νέου Παιδικού Σταθμού στην οδό Ειρήνης και Αριστογείτονος με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τα δωρεάν τροφεία από το 2019, καθώς ο Δήμος μας συγκαταλέγεται στους οικονομικά εύρωστους Δήμους.
Ο Δήμος Ηλιούπολης είναι από τους λίγους Δήμους που μπορεί να καλύψει τόσο μεγάλες ανάγκες της πόλης μας με παιδικούς σταθμούς που έχει στελεχώσει και συντηρεί συνεχώς.

30/11/2017
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x