ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Παράλληλα με την Έκθεση Βιβλίου στην κεντρική πλατεία θα πραγματοποιηθεί και η Ετήσια Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-Γρηγόρης Γρηγορίου, από το Σάββατο 19 Ιουνίου.

Τα έργα, που φιλοτέχνησαν οι μαθητές του Εργαστηρίου, ηλικίας από 5 έως 12 ετών, είναι το αποτέλεσμα των διαδικτυακών μαθημάτων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με καθηγητή τον κ.Μανώλη Τσαμπουράκη.

Οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε Εργαστήριο Δημιουργικότητας, που θα πραγματοποιείται καθημερινά, δημιουργώντας απίθανες κατασκευές, σχετικές με το βιβλίο, όπως τρισδιάστατους σελιδοδείκτες και mini note books, με εμψυχώτρια την παιδαγωγό, Μαίρη Καλύβα.

Όλα τα υλικά θα βρίσκονται μέσα σε ατομικά πακετάκια, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για τη συμμετοχή των μικρών μας φίλων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με δήλωση συμμετοχής την ίδια ημέρα, στο περίπτερο του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x