Μία διαφορετική Πρωτομαγιά βίωσαν όσοι βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης και έζησαν από κοντά το 1ο Φεστιβάλ Χρωμάτων στο Δήμο Ηλιούπολης!

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη χρώμα, ρυθμό και ατελείωτη διασκέδαση μεταμόρφωσε την Κεντρική Πλατεία της πόλης μας σε έναν πολύχρωμο καμβά έκφρασης και χαράς, ενώνοντας μικρούς και μεγάλους σε μια ανεπανάληπτη στιγμή συλλογικής ευφορίας. 

Η κορύφωση της εκδήλωσης έγινε με την ταυτόχρονη ρίψη των χρωμάτων απ’ όλους τους συμμετέχοντες, ύστερα από μια ενθουσιώδη αντίστροφη μέτρηση. 

Ο Δήμαρχος της πόλης παρέδωσε στους παρευρισκομένους από ένα γλαστράκι-σύμβολο Ειρήνης, Αλληλεγγύης και ενός κόσμου χωρίς πολέμους. 

Εκατοντάδες χρωματιστές σκόνες εκτοξεύθηκαν στον αέρα, δημιουργώντας ένα μαγευτικό οπτικό υπερθέαμα! 

Το όλο σκηνικό συνοδεύτηκε από εκρηκτική ζωντανή μουσική, που ανέβασε το κέφι και μετέτρεψε το φεστιβάλ χρωμάτων σε ένα ανεπανάληπτο πάρτι γεμάτο ενέργεια, ρυθμό και θετική διάθεση! 

Μια ατμόσφαιρα γιορτής και ελευθερίας, όπου η διασκέδαση έγινε μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη χαμόγελα και έντονες αναμνήσεις! 

Οι δημότες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά συναρπαστικών δραστηριοτήτων παράλληλα με ένα πρωτότυπο εργαστήριο μπουκέτου για την Πρωτομαγιά σε πολλά χρώματα Αμάραντου για όλες τις ηλικίες.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x