ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Όπως γνωρίζετε σε όλους τους Δήμους της χώρας έληξαν οι συμβάσεις των παρατασιούχων εργαζομένων με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια έλλειψη προσωπικού στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου ο Δήμος Ηλιούπολης θα αποκτήσει πλέον μόνιμο προσωπικό στην καθαριότητα. Ήδη γίνεται μια γιγαντιαία προσπάθεια από τις υπηρεσίες του Δήμου για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Επίσης η Δημοτική Συγκοινωνία δεν θα λειτουργήσει το διάστημα 2-13 Απριλίου.

Μέχρι τότε (δηλαδή τις επόμενες 15 ημέρες) παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε τυχόν καθυστερήσεις που θα δημιουργηθούν στην αποκομιδή κλαδιών, ογκωδών και απορριμμάτων και παρακαλούμε τον περιορισμό της απόρριψης τους.

 

 

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης

Βασίλης Βαλασόπουλος

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x