ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης αποφάσισε να αναθέσει την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος φύλαξης δημόσιων χώρων σε ιδιωτική εταιρεία.

Η ομάδα φύλαξης θα περιπολεί όλα τα δημόσια κτήρια, σχολεία, πάρκα και πλατείες κατά τη διάρκεια της νύχτας με ειδικό όχημα και θα παρεμβαίνει με συστάσεις σε περίπτωση εντοπισμού φαινομένων παραβατικότητας, ενώ σε σοβαρότερες περιπτώσεις θα ειδοποιεί επί τόπου την Άμεσο Δράση.

Το πρόγραμμα θα εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας σε επιλεγμένους χώρους και εφόσον κριθεί αποτελεσματικό και επιτυχημένο θα επεκταθεί σε οχήματα και σε χώρους αρμοδιότητας.

Σε μια εποχή όπου το κράτος αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, η Τοπική Αυτοδιοίκηση με μειωμένους πόρους αναλαμβάνει δυστυχώς να καλύψει το κενό και της προστασίας και ασφάλειας των πολιτών.

Με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα και την ιδιωτικότητα, ο Δήμος Ηλιούπολης ενισχύει την προστασία των πολιτών και της δημόσιας περιουσίας.

 

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x