ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με τον συντονισμό του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκαν ολονύκτιες επιχειρήσεις που συνεχίζονται όσο υπάρχει ανάγκη, από κλιμάκια του Δήμου και εθελοντές του ΕΟΔΠΗ με ειδικά οχήματα εκχιονισμού καταρχάς σε κεντρικές οδούς της πόλης, για να είναι εφικτή η λειτουργία της συγκοινωνίας και η κυκλοφορία οχημάτων.

Η πρωινή ισχυρή χιονόπτωση που ακόμα συνεχίζεται δημιούργησε ωστόσο πρόσθετα μεγάλα προβλήματα σε όλη την πόλη, που αντιμετωπίζονται με συνεχείς προσπάθειες των δυνάμεων του Δήμου.

Πτώσεις δέντρων σε δρόμους της πόλης αντιμετωπίζονται κατά προτεραιότητας και με γνώμονα την διευκόλυνση της συγκοινωνίας, της κίνησης οχημάτων και πρωταρχικά για την ασφάλεια των πολιτών.

Στην περιοχή μας παρατηρούνται πολλές βλάβες στο ηλεκτρικό δίκτυο, που αντιμετωπίζονται αποκλειστικά από τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ.

Η Πολιτική Προστασία έχει επέμβει σε πολλές περιπτώσεις ανάγκης για μεταφορά ασθενών προς ασθενοφόρα, νεφροπαθών προς νοσοκομεία και γενικά προς βοήθεια ευπαθών συμπολιτών με προβλήματα μετακίνησης.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες, για την προσωπική τους ασφάλεια, να μειώσουν στο ελάχιστο δυνατόν τις μετακινήσεις τους και να ενημερώνουν άμεσα και με σαφήνεια για προβλήματα, ώστε να προγραμματίζονται πιο εύκολα οι επεμβάσεις μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝΑΓΚΗΣ:

Δημαρχείο: 2109970001 -002

Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας:

Γ. Αντζινάς: 6944835410 &
Κ. Σεφτελής: 6932379229

Στις επιπτώσεις της πρωτοφανούς – για τα δεδομένα της περιοχής μας – χιονόπτωσης, συνεργαζόμαστε όλοι μαζί με πνεύμα αλληλεγγύης και κατανόησης για όλους όσους με αυταπάρνηση πασχίζουν το τελευταίο 24ωρο να κρατήσουν την πόλη ασφαλή και σε λειτουργία.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x