ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Η παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Φωκίδος και Παπαφλέσσα παραδόθηκε στη χρήση των παιδιών της γειτονιάς ανακαινισμένη και περιποιημένη

τοποθετήθηκε νέο ολοκληρωμένο σύστημα δαπέδου ασφαλείας (90m2), ένα πολυσύνθετο όργανο με τέσσερις πύργους, τσουλήθρα, γέφυρα, δυο αναρριχήσεις και πάνελ δραστηριοτήτων, δύο ξύλινες διπλές κούνιες μια για παιδιά και μία για νήπια, μία ξύλινη κούνια «φωλιά», νέοι πάγκοι και παγκάκια και έγιναν εργασίες συντήρησης του παραμένοντος εξοπλισμού.

Οι παρεμβάσεις τηρούν όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας και τις προδιαγραφές των ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλείας.

Η ανάπλαση της παιδικής χαράς είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, συνολικού προϋπολογισμού 350.000 €, με συμμετοχή 100.000 € από ίδιους πόρους του Δήμου Ηλιούπολης, στο προαναφερόμενο ποσό.

Συνεχίζεται η ανάπλαση των παιδικών χαρών με επόμενη του «Άλσους Δ. Κιντή».

 

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Κώστας Σεφτελής

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x