ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σε πλύσιμο και πλήρη καθαρισμό των υπόγειων κάδων προχώρησαν τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης προστατεύοντας με μια επιπλέον ενέργεια για την υγιεινή της πόλης.

Η επιχείρηση καθαριότητας των υπόγειων κάδων εκτός από την αισθητική της πλευρά αποτελεί και ένα ακόμη μέτρο υγειονομικής θωράκισης των δημόσιων χώρων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Να θυμίσουμε ότι η Ηλιούπολη διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα υπόγειων κάδων στην Ελλάδα με πολλά λειτουργικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πρόσφατα εγκαταστάθηκαν ψηφιακοί ηλεκτρονικοί αισθητήρες πληρότητας στους 44 από τους 92 υπόγειους κάδους ώστε κάθε ημέρα να καθορίζονται τα βέλτιστα και συντομότερα δρομολόγια των απορριμματοφόρων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Έτσι ο Δήμος Ηλιούπολης έχει καταφέρει να κρατήσει σε ικανοποιητικά επίπεδα την καθαριότητα στην πόλη παρά την έλλειψη προσωπικού, χωρίς καμία αύξηση δημοτικών ανταποδοτικών τελών για πέντε ολόκληρα χρόνια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η ευθύνη όμως της προσπάθειας ανήκει σε όλους μας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x