ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2020 – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Φίλες και φίλοι,
Ο Δήμος Ηλιούπολης, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πρόσφατη υγειονομική κρίση, προχωράει και φέτος στη διοργάνωση των καθιερωμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ιουλίου στο θερινό Δημοτικό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής».

• Υποστηρίζει στην πράξη την προσπάθεια των καλλιτεχνών να επανέλθουν στη δράση, μετά από μια πρωτόγνωρη δοκιμασία των προσωπικών και επαγγελματικών αντοχών του κλάδου, με την φιλοξενία της καλοκαιρινής περιοδείας τους.

• Δίνει πάλι ζωή μετά από περίοδο απραξίας στις δημοτικές πολιτιστικές υποδομές, με έναν νέο και πιο λειτουργικό τρόπο οργάνωσης

• Προσφέρει στο κοινό της πόλης μας μια διέξοδο ποιοτικής ψυχαγωγίας, με αξιόλογες πρόσφατες παραστάσεις και νέες παραγωγές.

Το φετινό πρόγραμμα του Δημοτικού Θεάτρου θα ολοκληρωθεί με το Φεστιβάλ της πόλης μας, που θα πραγματοποιηθεί από τέλη Αυγούστου έως τέλη Σεπτεμβρίου 2020.

Ευχόμαστε σε όλους καλή διασκέδαση με απολαυστικές δημιουργικές βραδιές στο Ανοιχτό Θέατρο της πόλης μας!

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του θεάτρου, πατήστε εδώ.


ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΛΟΓΩ COVID-19

Λόγω του Covid 19, υπάρχει ένας συνεχής επαναπρογραμματισμός από την πλευρά των καλλιτεχνικών εταιρειών, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι παραστάσεις:

“Καλιφόρνια ντρίμιν” στη 1/9,

“Αντιγόνη” στις 3/9 ( η παράσταση της Αντιγόνης στις 4/9, θα παιχτεί κανονικά),

“Αχ Έρωτα!” στις 6/9

και “Σταματία το γένος Αργυροπούλου”, στις 17/9.


Από την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και σε όλη την διάρκεια των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, θα πραγματοποιείται δωρεάν μεταφορά των θεατών, από τον σταθμό Μετρό «Ηλιούπολη» προς το θερινό Δημοτικό Θέατρο “Δημήτρης Κιντής”.
Τις ημέρες των παρακάτω παραστάσεων, από τις 20:30 το Δημοτικό λεωφορείο θα είναι σταθμευμένο στον παράδρομο της Λ. Βουλιαγμένης, στην Β’ Είσοδο Ηλιούπολης κάτω από το Μετρό Ηλιούπολης, με προορισμό το Θέατρο.

08/07 : ΤΟ ΤΑΒΛΙ
12/07 : ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ
15/07 : ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ
18/07 : ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ
21/07 : ΣΥΝΑΥΛΙΑ ANTONIS VLACHOS
22/07 : Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ
23/07 & 24/07: ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
27/07 : ΟΙΔΙΠΟΥΣ

Με την λήξη της παράστασης θα μεταφέρει τους θεατές στον ίδιο σταθμό.
Ο Δήμος Ηλιούπολης μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο για τους δημιουργούς στη χώρα μας, συμβάλλει στην επανεκκίνηση του Πολιτισμού και προσφέρει κάθε δυνατή διευκόλυνση στους θεατρόφιλους πολίτες.

 

 

Ο Δήμαρχος

 

ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΑΤΖΗΔΆΚΗΣ

Ο Πρόεδρος

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΝΤΑΖΌΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x