5 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Η δράση του σύγχρονου πολίτη για την προστασία του περιβάλλοντος ξεκινάει από το ενδιαφέρον, την προσωπική δέσμευση, και την φροντίδα της φύσης.
Με αυτό τον ισχυρό συμβολισμό, ο Δήμος Ηλιούπολης, θα πραγματοποιήσει δύο ταυτόχρονες δράσεις, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, στις 10:30 πμ, στην πλατεία Κανάρια και στην πλατεία Ανεξαρτησίας.

Παρουσία του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων θα μοιραστούν στους πολίτες 1.200 γλαστράκια, με υπέροχα φυτά, “πετούνιες” και “έρωτες”.
Η κλιματική αλλαγή, η εξαντλητική εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου και η ρύπανση στο βωμό του κέρδους, δοκιμάζουν σκληρά την αντοχή της φύσης και την ίδια τη ζωή του σύγχρονου πολίτη.
Η πρόσφατη εμπειρία με την απειλητική πανδημία είναι ένα έντονο σήμα ανάγκης αλλαγής του τρόπου διαχείρισης του αέρα, του νερού, όλων των πηγών ζωής και των αγαθών της φύσης.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x