ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΟΜΙΛΙΑ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ»

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο Τομέας Ψυχολογικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης στοχεύει στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας υπηρεσίες ενίσχυσης της προσωπικής λειτουργικότητας και των κοινωνικών δεξιοτήτων των δημοτών.

Για την επίτευξη του κοινού και μέγιστου συμφέροντος οι υπηρεσίες χρειάζεται να απευθύνονται στις αναπτυξιακά σημαντικές ηλικίες.

Σε αυτά τα πλαίσια την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης πραγματοποιήθηκε εισήγηση από τον υπάλληλο της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών και διδάκτορα ψυχολογίας, κ. Μάρκο Ρήγο με τίτλο «Μετάβαση στο Δημοτικό και Ανάπτυξη». Γονείς και νηπιαγωγοί παρακολούθησαν μια εξειδικευμένη και επίκαιρη ομιλία αναφορικά με θέματα μετάβασης τα οποία εν μέσω μιας ρευστής πραγματικότητας μας αφορούν όλους.

Σε συνέχεια της ομιλίας παρέχονται εξατομικευμένες υπηρεσίες για όσους γονείς επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την ετοιμότητα του παιδιού τους να μεταβεί στο δημοτικό. Πληροφορίες στο 210.9970048 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και ώρες 4μμ-6μμ. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 7 Ιουλίου.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΠΑΣΟΥΡΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x