ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΙΔΙΟΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει ο Δήμος Ηλιούπολης για την βελτίωση της λειτουργίας της πόλης και της ασφάλειας  στους δρόμους, ξεκίνησαν τόσο οι εργασίες ασφαλτόστρωσης όσο και της σφαιριδιοβολής.

Στο πρώτο έργο ασφαλτοστρώσεων προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, με χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών χωρίς επιβάρυνση του δημοτικού ταμείου, ήδη ολοκληρώθηκαν οι δρόμοι Αναστάσεως, Αρχιμήδους, Κεφαλληνίας, Κυπρίων Ηρώων και συνεχίζονται σε ένα εκτεταμένο δίκτυο.
Πρόκειται για το πρώτο πακέτο έργων που ολοκληρώνεται.
Σύντομα θα ξεκινήσει και δεύτερο πακέτο επίσης 600.000 ευρώ χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Αττικής.
Στο δεύτερο έργο που αφορά στην βελτίωση αλλά κυρίως την ασφάλεια των δρόμων ξεκίνησαν οι εργασίες σφαιριδιοβολής και αναπαλαίωσης οδοστρωμάτων. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα που εφαρμόζεται στην Ηλιούπολη και εξασφαλίζει πολλαπλάσια πρόσφυση των αυτοκινήτων στους δρόμους με προϋπολογισμό 70.000 ευρώ. Ήδη η σφαιριδιοβολή εφαρμόστηκε στους δρόμους Χαριλάου Τρικούπη, Πύρρωνος, Εθν. Μακαρίου και συνεχίζει και σε άλλους δρόμους.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x