ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ – κίνηση» συνεχίζουν την προσπάθεια τους στην ενημερώση, ευαισθητοποιήση και προωθήση μιας όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένης διαχείρησης της νόσου.

Στο Δήμο μας έχει δημιουργηθεί η κοινότητα «Πάρκινσον κίνηση –  Ηλιούπολης» με σκοπό την διενέργεια δωρεάν δράσεων για την αντιμετώπιση της νόσου.

Σε αυτά τα πλαίσια την Παρασκευή 6/5/2016 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο μας θα διενεργηθεί ομιλία με θέμα: «Νόσος Πάρκινσον: Η φυσικοθεραπεία στην πράξη».

Η ομιλία θα είναι ανοικτή στα μέλη της κοινότητας «Πάρκινσον κίνηση – Ηλιούπολη» με στόχο την επιστημονική ενημέρωση και την κοινωνικοποίηση. Στις δραστηριότητες μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας, ασθενείς ή φροντιστές αρκεί να γίνουν μέλη της κοινότητας.

Η κοινότητα και η ομάδα είναι πηγές γνώσης και δύναμης. Γίνε δωρεάν μέλος δηλώνοντας συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 – 2224466 (αναφέρατε Δήμο και στοιχεία επικοινωνίας).

 

Με εκτίμηση
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x