Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ – κίνηση» συνεχίζουν την προσπάθεια τους στην ενημερώση, ευαισθητοποιήση και προωθήση μιας όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένης διαχείρησης της νόσου.
Στο Δήμο μας έχει δημιουργηθεί η κοινότητα «Πάρκινσον κίνηση – Ηλιούπολης» με σκοπό την διενέργεια δωρεάν δράσεων για την αντιμετώπιση της νόσου.
Σε αυτά τα πλαίσια την Παρασκευή 6/5/2016 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο μας θα διενεργηθεί ομιλία με θέμα: «Νόσος Πάρκινσον: Η φυσικοθεραπεία στην πράξη».
Η ομιλία θα είναι ανοικτή στα μέλη της κοινότητας «Πάρκινσον κίνηση – Ηλιούπολη» με στόχο την επιστημονική ενημέρωση και την κοινωνικοποίηση. Στις δραστηριότητες μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας, ασθενείς ή φροντιστές αρκεί να γίνουν μέλη της κοινότητας.
Η κοινότητα και η ομάδα είναι πηγές γνώσης και δύναμης. Γίνε δωρεάν μέλος δηλώνοντας συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 – 2224466 (αναφέρατε Δήμο και στοιχεία επικοινωνίας).
Με εκτίμηση
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ