ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 53 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Με μια πολύ θερμή υποδοχή από τον κόσμο διοργανώθηκαν οι πρώτες εκδηλώσεις για τα 53 χρόνια από την Ίδρυση του Δήμου Ηλιούπολης.

 

Έκλεισε η Λεωφόρος Ειρήνης καθώς ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει τα αθλήματα που προσφέρονται σήμερα στην Ηλιούπολη δεν χώρεσε στην πλατεία Φλέμινγκ. Με μεγάλο ενδιαφέρον ο κόσμος παρακολούθησε επιδείξεις από τα αθλητικά σωματεία και κυρίως τα παιδιά, δοκίμασαν τις επιδόσεις τους στα διάφορα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο – καλαθοσφαίριση – πετοσφαίριση – χειροσφαίριση-στίβος – τένις – τοξοβολία – πολεμικές τέχνες – ρυθμική γυμναστική – ενόργανη γυμναστική – cheerleading -σκάκι – σουμπούτεο – προγράμματα άθλησης παιδιών ΑμεΑ κ.α.

Ιδιαίτερα σχολιάστηκε η πολύ καλή διοργάνωση και η δυνατότητα που δόθηκε στον κόσμο να κινηθεί με τα πόδια στην οδό Ειρήνης απολαμβάνοντας με άνεση και με πολλές οπτικές παραστάσεις τη βόλτα του.

Πλήθος κόσμου όμως συγκεντρώθηκε και στο Άλσος «Δ. Κιντής» όπου ο Σύλλογος Αρκάδων και ο Δήμος Ηλιούπολης τίμησαν τον αείμνηστο Δήμαρχο Δημήτρη Κιντή. Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων και με φορτισμένο συναισθηματικά το κλίμα καθώς ανασύρθηκαν μνήμες από τους αγώνες και τις προσπάθειες που κατέβαλε ο αείμνηστος δήμαρχος για την διαμόρφωση της πόλης και την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας.

Οι πρώτες εκδηλώσεις για τα 53 χρόνια του Δήμου Ηλιούπολης έδειξαν ότι η προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος να τονώσει την συνείδηση εντοπιότητας και συλλογικότητας στους κατοίκους αποδίδει τα μέγιστα. Οι κάτοικοι της Ηλιούπολης όχι μόνο ανταποκρίθηκαν, αλλά συμμετείχαν με σθένος και ζωντάνια στην προσπάθεια. Από τις πρώτες κιόλας εκδηλώσεις όλοι μας συνειδητοποιήσαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε, με κοινή προσπάθεια και με φρόνημα αλληλεγγύης να φτιάξουμε μια καλύτερη Ηλιούπολη συνεχίζοντας το παράδειγμα των παλαιότερων.

Ευχαριστούμε θερμά τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης μας, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” , το Κινητικό εργαστήρι, τον Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Ηλιούπολης), και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, που συμμετείχαν και στήριξαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους, τις εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες συνεχίζονται με το ίδιο ενδιαφέρον και με το πρόγραμμα που μπορείτε να βρείτε είτε στα έντυπα που κυκλοφορούν, είτε στο site του Δήμου: www.ilioupoli.gr

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x