Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Στα πλαίσια του Εορτασμού των 53 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ηλιούπολης, την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρα 19.30, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός, τίμησε διακριθέντες αθλητές, ομάδες της Πόλης μας καθώς και αθλητές των ομάδων που έχουν εισαχθεί σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά την περίοδο του 2015.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκε επίσης ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Περιφερειακή Επιτροπή Ηλιούπολης) για την προσφορά του αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή του στον Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Πατσαβός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Σεφτελής, οι Αντιδήμαρχοι και μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηλ/λης.
Επίσης Γ. Γραμματέας της Παραολυμπιακής Επιτροπής Αριστείδης Πανανός, οι Παλαίμαχοι αθλητές της πόλης μας, Ανδρέας Τρομπέτας, Ιωάννης Στέφας, Γεώργιος Σκαμπαρδώνης και Μανώλης Στεφανουδάκης, παράγοντες αθλητικών Σωματείων και πλήθος κόσμου.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 τα δρομολόγια της Γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x