ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΛΣΥΛΛΙΩΝ, ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΚΛΠ»

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για την εκτέλεση εργασιών για το «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΛΣΥΛΛΙΩΝ, ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΚΛΠ»

με ΑΜ.:Γεωπ.8/2016, συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας «Είκοσι εννέα χιλιάδες επτακόσια τριάντα πέντε ευρώ και είκοσι πέντε λεπτά € 29.735,25» συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης (Σ. Βενιζέλου 114) ενώπιον της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού, την 26/5/2016 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 11.00 π.μ. έως 11.30 π.μ. κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία αποσφράγισης.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό υποβάλλεται μαζί με την προσφορά, εγγυητική επιστολή συμμετοχής 2% επί του ενδεικτικού προϋπολογισμού προ ΦΠΑ, ήτοι 483,00 ευρώ.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους της Ηλιούπολης ότι από την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 και για όλη την θερινή περίοδο, δεν θα διεξάγονται τα δρομολόγια της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής. Το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της Φοιτητικής λεωφορειακής γραμμής.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x