ΝΕΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ “Δ. ΚΙΝΤΗΣ”

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Άλλος ένας σημαντικός χώρος Πολιτισμού παραδόθηκε, ανακαινισμένος και λειτουργικότερος στους Ηλιουπολίτες για την ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους και την διασκέδασή τους.

Το Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής» , μετατράπηκε σε ένα κόσμημα με καινούργια καθίσματα, υποδομές παρασκηνίων, χώρων υγιεινής, κατασκευές για την ασφάλεια των θεατών και ότι άλλο κρίθηκε απαραίτητο για την ακέραια και ελκυστική λειτουργία, ενός χώρου εκδηλώσεων και παραστάσεων.

Έτσι οι κάτοικοι της Ηλιούπολης εκτός από ένα πλούσιο και ποιοτικό πολιτιστικό πρόγραμμα αυτό το καλοκαίρι, θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν και σε έναν καταπληκτικό, άνετο και χρηστικό χώρο που θα λειτουργεί προσθετικά και θα δώσει προστιθέμενη αξία σε όλη την πόλη.

Η Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ολοκλήρωση του προγράμματός της όπως ακριβώς έχει δεσμευτεί απέναντι στην τοπική κοινωνία ικανοποιώντας τις ανάγκες και βελτιώνοντας κάθε γωνιά της πόλης σε όλους του τομείς.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x