ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας ολοκληρώνει το εκπαιδευτικό έτος και παρουσιάζει την αξιόλογη δουλειά καθηγητών και σπουδαστών, αναδεικνύοντας τη σημασία και την ομορφιά της μουσικής στην καθημερινότητα και ευρύτερα στη ζωή μας.

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Οι μικροί και μεγάλοι σπουδαστές του νεοσύστατου Δημοτικού Ωδείου, ύστερα από μία δημιουργική χρονιά μελέτης και εξάσκησης στην έντεχνη, μοντέρνα και λαϊκή μουσική, με την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους, ερμηνεύουν έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών. Οι σπουδαστές εμφανίζονται solo, είτε σε μουσικά σχήματα μεταξύ τους ή και με τους καθηγητές τους.

Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου & Κουντουριώτη)
5 Ιουνίου 2016 και ώρα 11 π.μ.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου είναι ο συνθέτης Λεωνίδας Κανάρης.

«ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…»
Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας «World Challenge Day», ο «ΠΑΟΔΗΛ-Γρηγόρης Γρηγορίου» διοργανώνει μια Παράσταση Αθλητισμού – Χορού – Μουσικής των τμημάτων μπαλέτου, μοντέρνων χορών, οριεντάλ, αεροβικής γυμναστικής, παραδοσιακών χορών και παιδικής ζωγραφικής και με τη συμμετοχή του Δημοτικού Ωδείου Ηλιούπολης (καθηγητών και σπουδαστών), μας ταξιδεύει στις μουσικές και τους χορούς του κόσμου!

Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»
5 Ιουνίου 2016 και ώρα 9 μ.μ.

 

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης
Τηλέφωνο: 210 9967551
Διεύθυνση: Θάλειας Λουκίδου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου, 2ος όροφος

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


1. Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 θα επαναλειτουργεί κανονικά η φοιτητική λεωφορειακή γραμμή μετά από αποκατάσταση της ηλεκτρολογικής βλάβης που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο. 

2. Επαναλειτουργεί η γραμμή 3 της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x