ΕΝΑΡΞΗ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Εκατοντάδες συμπολίτες μας παραβρέθηκαν χτες, στην «πρεμιέρα» του Δημοτικού Κινηματογράφου Ηλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη», για να παρακολουθήσουν την ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, «Suntan».

Τη βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου, κ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, με μία σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα του Κινηματογράφου και στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για την αναβάθμιση της λειτουργίας του.
Έπειτα, ο Δήμαρχος της πόλης, κος Βασίλης Βαλασόπουλος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον ηθοποιό κ. Μάκη Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει μεγαλώσει στην Ηλιούπολη και έχει διακριθεί για τις ερμηνείες του τόσο στο Θέατρο όσο και στον Κινηματογράφο.
Εκείνος την παρέλαβε με συγκίνηση, ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο για το τιμητικό αφιέρωμα & έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΔΗΛ για την επιλογή των ταινιών.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει το ταλέντο του, παρακολουθώντας, στη συνέχεια, την ταινία «Suntan», που ο κος Παπαδημητρίου έχει τον κεντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο.
Το θερινό σινεμά της πόλης μας θα μας κρατάει συντροφιά κάθε βράδυ για τους επόμενους τέσσερεις μήνες, με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς!

 

Το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να το δείτε εδώ και εδώ.

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x