Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

Share on facebook
Facebook
Share on print
Εκτύπωση
Share on email
Email

Σε στενή συνεργασία με τις εκκλησίες της Ηλιούπολης ο Δήμος καθημερινά οργανώνει την επισιτιστική του βοήθεια στους συμπολίτες που έχουν ανάγκη.

Όπως έχει δηλώσει ο Δήμαρχος ,κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, στην Ηλιούπολη έχει απλωθεί ένα από τα αποτελεσματικότερα δίκτυα αλληλεγγύης και δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης που να έχει ανάγκη και να μένει αβοήθητος.

Έτσι, ο Δήμος Ηλιούπολης μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου κινητοποιώντας όλη την τοπική κοινωνία, συγκεντρώνει καθημερινά τρόφιμα και ρουχισμό.

Στο πλαίσιο αυτό ενίσχυσε με τρόφιμα και με χρήματα τις Εκκλησίες του Δήμου μας που παράγουν σημαντικό έργο και έχουν ανάγκη μεγάλης ενίσχυσης.

Ευχαριστήρια και συγχαρητήρια άλλωστε επιστολή απέστειλε στον Δήμαρχο Ηλιούπολης η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την ενίσχυση με κάθε τρόπο του έργου των εκκλησιών στις δύσκολες ημέρες της κρίσης.

Χαρακτηριστικά στην επιστολή επισημαίνεται «χαιρόμαστε ιδιαίτερα διότι η Δημοτική Αρχή της οποίας ηγείσθε αποδεικνύει, για μια ακόμη φορά, ότι αντιλαμβάνεται τη μεγάλη αξία της συνεργασίας όλων των θεσμών , ιδιαίτερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Εκκλησία, για το καλό του ανθρώπου».

 

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 η Δημοτική Συγκοινωνία και η Φοιτητική Λεωφορειακή γραμμή του Πανεπιστημίου επαναλειτουργούν κανονικά μετά τη λήξη της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που είχε προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x